GST ??!! Tak de sape2 boleh lari dari GST. Nak tak nak mmg akan kena jugak :(
Jana lah pendapatan sampingan anda sekarang!!

BENZMOBILE ingin membantu rakan niaga benzmobile untuk menjana lebih pendapatan sampingan dengan memberi peluang kepada anda untuk menjadi SUBDEALER ONEXOX. 

Dengan mendaftar sebagai SUBDEALER ONEXOX, anda secara automatik telah membolehkan diri anda mandapat pendapatan yg berkali ganda!!


Cara untuk mendaftar mudah sahaja !!! Anda hanya perlu ;

LANGKAH PERTAMA :
BAYAR YURAN RM278 - automatik anda di lantik menjadi SUBDEALER ONEXOX
**Anda boleh pilih untuk convert no anda sekarang atau guna nombor yang baru
**Bagi yang baru nak daftar jd agen topup, anda automatik akan di daftar sebagai MASTER

LANGKAH KEDUA :
Daftar sendiri Ayah / Ibu / Awek / Adik beradik / sape2 pun yang nak daftar nombor ONEXOX

LANGKAH KETIGA :
Duduk relax, buat kerja harian macam biasa  :)

LANGKAH KEEMPAT :
Buka portal check incentive yang masuk :) $$$$

****************************************************
KELEBIHAN SUBDEALER ONEXOX

Dengan yuran RM 278 , anda akan dapat :-

1) Full akses kepada portal ONEXOX 
dalam portal anda akan dapat :-
>daftar simkad onexox sendiri
>semak pengguna yg anda telah daftar
>lihat insentif anda( livetime)
>dan macam2 lagi :)

2)10 keping SIMKAD ONEXOX secara percuma !!
**boleh la nak start dafter user lain sendiri :)

3) FREE topup RM100 sebaik sahaja anda berjaya menjadi SUBDEALER ONEXOX

4) Insentif 10% setiap kali user yang anda daftar topup !!

DAFTAR SEKARANG !!

Cuba bayang ,, anda daftar Ali sebagai user ,, pukul 12tgh malam Ali nak topup untuk renew internet dia,, Ali pun pergi topup RM30 kat 7E ,,,,, Anda tengah tido kat rumah,, TAPI anda dah dapt 10% dari nilai topup Ali tadi
So FREE2 anda dah dapat insentif RM3 :)

Cuma promote kawan2 anda guna ONEXOX dan anda akan dapat nikmati insentif 10% selama mana kawan2 anda guna nombor onexox tu :):)


SMS/WHATSSAP 0112-091 1636 SEKARANG!!



  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube