BENZ MOBILE

Kami Tawarkan

Pelbagai produk

Jadi agen topup kami dan anda bukan sahaja boleh guna utk jual beli topup semua telco je, boleh bayar bil postpaid, bil utiliti, ptptn pun boleh! Semua produk mudah jual dan produk wajib beli bagi semua. Topup dan bil semua orang bayar setiap bulan kan.'

Transaksi Mudah

Tak perlu download app! Cuma guna mana mana app sedia ada samada FB Messenger, Telegram atau Hangout. Jadi ahli kami, kami akan link akaun anda ke server. Nanti nak buat transaksi jual beli, simple hantar mesej je ke server, automatik 5 saat siap topup!'

Bantuan Marketing

Nak menjual mesti kena ada customer. Jangan risau kami ada sediakan bahan marketing yg diupdate setiap hari! Anda tinggal post aje. Bila nak post? Mana nak post? Kami akan ajar!'

Cara Niaga

Langkah mudah bisnes modal ikut kemampuan
  • 1. Daftar jadi agen

    Pilih pelan yang anda mahu dan bayar yuran pendaftaran. 10 pelan tersedia. Setiap pelan berbeza kadar keuntungan, dan berbeza yuran pendaftaran. Yuran daftar sekali bayar sah jadi agen topup seumur hidup

  • 2. Pilih center

    3 online center tersedia, Telegram, Facebook Messenger dan Hangout. Anda akan guna center ini untuk hantar mesej transaksi ke server. Center SMS tersedia bg yg tiada internet

  • 3. Tambah modal

    Modal ialah seperti stok anda. Bankin ke akaun syarikat berapa RM anda mampu, tiada minima tiada maksima!Harga modal setiap produk(topup/bil) yg anda beli akan dipotong automatik dari modal anda.

  • 4. Buat transaksi

    Anda sudah boleh menjual! Buat transaksi beli topup atau bayar bil semahu anda. Cara transaksi cuma perlu hantar mesej ke center pilihan anda! Topup diri sendiri boleh jimat. Jual dkt orang boleh untung! Pastikan modal anda mencukupi. Bila modal habis, boleh tambah lagi. Rolling duit untuk tambah modal!

    12

    Tahun berniaga

    86700

    Ahli berdaftar

    10000

    Transaksi harian

    1200

    Purata untung ahli sebulan

    Tiga Pilihan Center

    Jadikan phone anda ibarat kaunter jualan

    Facebook Messenger

    Canggih seperti mobile app

    User Android dah wajib ada di folder Google, app Hangout

    BERITA TERKINI

    Promosi agen topup dan info terkini berkaitan syarikat

    DAFTAR SEKARANG!

    Hubungi kami untuk maklumat lanjut dan daftar

    Name*


    Message*


    Ofis buka setiap hari!

    Waktu operasi CARELINE dari pukul 9 pagi ke 7 malam. Proses tambah modal dari pukul 9 pagi ke 10 malam. Server topup operasi setiap minit setiap hari!

    • Benz Mobile, Tanah Merah, Kelantan
    • +60139009134, +601120911636
    • AACARELINE@GMAIL.COM
    • WWW.BENZMOBILE.COM

    Pages